Lasa-ti un mesaj si va contactez


Sorry we are not available at the moment. Send us a message and we ll get back to you soon

Lasa-ti un mesaj si va contactez

Utilizarea website-ului www.baie-hidromasaj.ro  și plasarea de comenzi online reprezintă acceptul dumneavoastră în ceea ce privește condițiile mai jos menționate.

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile de pe acest website, înainte de a vă înregistra sau de a plasa o comandă.

Înainte de a vă înregistra sau de aface o comandă, dacă aveți vreo nelămurire, vă rugăm să ne contactați telefonic la numarul afișat pe site

Compania care administrează website-ul  baie-hidromasaj.ro este SC. Herold Trade Srl având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare RO 5965150,  înregistrată la Registrul Comerțului cu Nr. Reg. Com :J05/2795/1994, cu sediul în localitatea Oradea strada Aurel Lazar nr 4, Cont: RO03 RZBR 0000 0600 0840 7717, deschis la Raiffeisen Bank.

SC. Herold Trade Srl distribuie numai produse noi, fără defecte, de o calitate adecvată cu normele Uniunii Europene. Prețurile produselor comercializate pe site-ul baie-hidromasaj.ro sunt exprimate în Lei și  conțin TVA.

Fără nici o notificare prealabilă, SC. Herold Trade Srl poate șterge sau adăuga orice informație pe site, întrerupe orice activitate sau arhivă din conținutul site-ului.

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta, inclusiv prin suport online (Live Chat)  sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Compania SC. Herold Trade Srl nu este răspunzătoare de folosirea și interpretarea eronată a informațiilor conținute de site.

Toate bunurile comercializate de catre baie-hidromasaj.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Datele dumneavoastră personale vor fi folosite doar în scopul declarat al acestui site.

Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri. Detaliile furnizate de dumneavoastră vor fi utilizate strict în scopul pentru care ne-ați dat acordul: contactul telefonic pentru confirmarea comenzii, livrarea produselor și trimiterea newsletter-ului periodic sau a ofertelor speciale via e-mail

Aveți 14 zile calendaristice la dispoziție să vă răzgândiți, fără a invoca un motiv anume. Perioada de anulare a comenzii începe din ziua livrării produsului.

În această perioadă puteți returna produsul neutilizat, care nu prezintă zgârieturi sau alte urme de uzură, în ambalajul original.

Vă vom restitui suma aferentă articolelor returnate, nu mai târziu de 14 zile din momentul în care returul dumneavoastră ajunge în depozitul  baie-hidromasaj.ro și este evaluat, din care se va scadea costul transportului de retur  calculat cu 5 lei/km , exemplu Bucuresti – Oradea 600km = 3000 lei, tva inclus

Restituirea sumei se va face în contul bancar specificat la cumparare sau într-un cont pe care vă rugăm să ni-l specificați.

Product added to wishlist

Acest site foloseşte cookie-uri!

Continuarea navigării implică acceptarea lor.